SPOR
Giriş Tarihi : 15-02-2024 15:38

Sakarya'da Bilek Güreşinde Heyecan Dorukta

Sakarya'da 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okullar Arası Yıldız Kızlar Bilek Güreşi İl Birinciliği müsabakaları nefesleri kesti. Camili Yenikent Spor Salonunda 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Sakarya'da Bilek Güreşinde Heyecan Dorukta

Sıklet Sıklet Heyecan:

8 siklette gerçekleşen müsabakalarda sporcular, sağ ve sol kolda olmak üzere toplam 16 kategoride il birinciliği için ter döktü. Okul yönetimlerinin, öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda birbirinden çekişmeli anlar yaşandı.

Marmara Bölgesi'ne Giden Yol:

Kendi sikletlerinde ilk ikiye giren sporcular, Mart ayında Edirne'de yapılacak olan Marmara Bölgesi seçmelerinde Sakarya'yı temsil etme şansı yakaladı. Marmara Bölgesi'nde ilk 2'ye giren sporcular ise Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

1-590

Antrenör Satar'dan Değerlendirme:

Müsabakalar sonrası açıklama yapan İl Bilek Güreşi antrenörü Ferhat Satar, "Beklediğimizden de yoğun bir katılım oldu. Sporcular arasında inanılmaz bir rekabet yaşandı. Son yıllarda böyle bir rekabet ortamına şahit olmamıştık. Dereceye girerek ilimizi gruplarda temsil edecek sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

EditörEditör