Asayiş
Giriş Tarihi : 19-01-2024 12:50

"Sakarya'da 'Çember-11' Operasyonunda 3 Bin 209 Firari Yakalandı"

"İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde son 5 gündür devam eden 'Aranan Şahıslara Yönelik' operasyonlar kapsamında, Sakarya'da gerçekleştirilen 'Çember-11' operasyonunda arama kaydı bulunan 3 bin 209 firarinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, operasyonun başarıyla tamamlandığını belirterek şu bilgileri paylaştı:

"81 ilde son 5 gündür devam eden 'Aranan Şahıslara Yönelik' operasyonlar kapsamında gerçekleştirilen 'Çember-11' Operasyonu, aziz milletimizin huzurunu sağlama adına önemli bir adımı temsil ediyor. Firari suçluların sokaklarda dolaşmasına izin vermemek ve ailelerin huzurunu korumak için büyük bir gayretle çalıştık.

Son dakika: Bakan Yerlikaya açıkladı! 81 ilde 'çember' operasyonu - Günün  Haberleri

Operasyon sonucunda; 0-5 yıldır aranan 3,187 şahıs, 5-10 yıldır aranan 14 şahıs, 10 yıl ve üzeri aranan 8 şahıs yakalandı. Bu kişiler arasında hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, adam öldürme, cinsel suçlar, narkotik suçları, terör, kaçakçılık ve organize suçlar gibi çeşitli suçlardan arananlar bulunmaktadır.

Operasyonlar, İl Jandarma Komutanlıkları, İl Emniyet Müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından koordineli bir şekilde yürütüldü. Bu başarılı operasyonların planlamasında ve uygulanmasında emeği geçen Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi, Sahil Güvenliğimizi, polis ve jandarma personelini tebrik ediyor, Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Arananları adalete teslim etmeye devam edeceğiz."

81 ilde 'Çember-6' Operasyonu düzenlendi - Gaziantep Oluşum Gazetesi

AdminAdmin