GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2024 17:42

Sakarya'da çocuklara hafta sonu eğlencesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için hazırladığı iki etkinlikle hafta sonu eğlencesini sürdürecek. 27 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'da Ofis Sanat Merkezi'nde animasyon filmi gösterimi gerçekleştirilecek. "Puloi: Asla Yalnız Uçamayacaksın" isimli film gösterimi ücretsiz olarak izlenebilecek.

Sakarya'da çocuklara hafta sonu eğlencesi

Filmde, küçük bir penguenin maceraları anlatılıyor. Puloi, ailesinden ayrılarak bir yolculuğa çıkıyor. Yolculuğu sırasında birçok zorluk yaşasa da sonunda ailesine kavuşuyor.

28 Ocak Pazar günü ise Akışkan Tiyatro'nun sahnelediği "Bir Donkişot Macerası" isimli çocuk oyunu tiyatrosu iki ayrı seansla izleyicilerle buluşacak. Saat 13.00 ve 15.00'da başlayacak oyunlar biletli. Biletler, www.sakarya.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Oyun, Donkişot'un kahramanlık hikayesini anlatıyor. Donkişot, şövalye olduğuna inanan bir köylü. Kahramanlık hayalleri peşinden koşan Donkişot, birçok macera yaşıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Hafta sonu iki güzel etkinlik ile Kültür Sanat etkinliklerimiz devam edecek. Tüm ailelerimiz çocuklarıyla bu etkinliklere katılabilir. Eğlenceyle dolu bir hafta sonu için geri sayım başladı" denildi.

EditörEditör