YEREL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 14:57

Sakarya'da fidanlar toprakla buluşturuldu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Sakarya'da fidanlar toprakla buluşturuldu.

Sakarya'da fidanlar toprakla buluşturuldu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Sakarya'da fidanlar toprakla buluşturuldu. Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım’da tüm Türkiye’yle aynı anda binlerce fidan toprağa dikildi.

%43’ü ormanlık alandan oluşan Sakarya’nın mümbit topraklarında son yirmi yılda 46 milyon 439 bin 921 fidan toprakla buluşturuldu.

Sakarya AK Parti İl Başkanı Yunus Tever sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,  "Bugün, hep birlikte diktiğimiz fidanlarla güzel yurdumuzun yeşilliğine yeşillik kattık. %43’ü ormanlık alandan oluşan Sakarya’mızın mümbit topraklarında son yirmi yılda 46 milyon 439 bin 921 fidanımızı toprakla buluşturduk. Bir fidanla başlayan serüvenimiz, bugün "Cumhuriyete Nefes" olarak devam ediyor. Bu anlamlı günde şehrimizde ve ülkemizin dört bir tarafında oluşturulan Cumhuriyet Ormanları ile geleceğe nefes olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu vesilesiyle tüm hemşehrilerimizi hep birlikte yarınlara umut olmaya davet ediyor, 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü’nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin