GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 14:45

Sakarya'da Müjdeli Haber! Sadıka Sabancı B Grubu Hastane Oluyor!

Sakarya'da sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor! Son olarak 15 ay önce yenilenen binasında hizmet vermeye başlayan Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi'nde B Grubu hastane olma yolunda önemli bir adım atıldı. Hastanede 10 yataklı 2. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi yapılması için çalışmalar başladı. Peki, bu gelişme ne anlama geliyor?

Sakarya'da Müjdeli Haber! Sadıka Sabancı B Grubu Hastane Oluyor!

Yoğun Bakım Ünitesi ile Hizmet Kalitesi Arttı

Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Vahap Uğurlu, hastanenin yeni polikliniklerle muayene sayısını ve ameliyat sayılarını artırdığını açıkladı. Uğurlu, B Grubu hastane olma yolunda ilerlediklerini ve 10 yataklı Yoğun Bakım Ünitesi'nin tamamlanmasının bu hedefe ulaşmalarını hızlandıracağını belirtti.

Thumbnail Whatsapp Image 2024 02 07 At 09.38.08

SEAH'ın Yükünü Hafifletecek

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin (SEAH) yükünü hafifletmek için önemli bir rol üstlenen Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi'nin gelişmesi şehrin sağlık hizmetleri açısından büyük önem taşıyor. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, şehir hastanesi tamamlanana kadar SEAH'ın yoğunluğunu azaltmak için Sadıka Sabancı ve diğer hastanelerin hizmet alanlarının genişlemesinin önemli olduğunu vurguladı.

Thumbnail Whatsapp Image 2024 02 07 At 09.38.07

Hastalar Memnun

Hastanede incelemelerde bulunan Öğütlü, poliklinik hizmeti alan vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar, hastanenin sunduğu hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdiler.

EditörEditör