YEREL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 16:41

Sakarya'da Ramazan Sokağı: Kültür ve Sanat Dolu Geceler Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı, ikinci gününde de renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. AKM'nin önünde kurulan sokak, ziyaretçilerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Sakarya'da Ramazan Sokağı: Kültür ve Sanat Dolu Geceler Devam Ediyor

Geleneksel İslam-Türk sanatı olan Ebrû'nun sergilendiği sokak, görsel bir şölen sunarak vatandaşların ilgisini çekti. Usta ellerin hazırladığı ebru eserlerini inceleyen ve kendi eserlerini oluşturan ziyaretçiler, sanat dolu bir deneyim yaşadılar.

Aynı sokakta, Karagöz-Hacivat gösterisi de yapıldı. Bu gösteriyle, minikler hem eğlendi hem de tarihteki kahramanları tanıyarak önemli bilgiler edindiler. Kahkahalarla dolu anlarla ikinci gün de Ramazan Sokağı'nda huzurlu bir atmosfer oluştu.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Ramazan Sokağı'nda kültür, sanat ve müziğin buluştuğu güzel akşamları hemşerilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. İkinci günü geride bıraktık ve zengin içeriğiyle Ramazan coşkusunu tüm Sakarya'ya sunmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Sakarya 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın Huzurunu Bu Sokakta Hissediyor 5Sakarya 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın Huzurunu Bu Sokakta Hissediyor 2Sakarya 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın Huzurunu Bu Sokakta Hissediyor

EditörEditör