SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:20

Sakarya'da Seçim Heyecanı: Kılıçaslan Seçmene Seslendi!

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçmene mesajını iletti. Sakarya ve Türkiye için hayati önem taşıyan bu seçimde "EN İYİSİ" için İYİ Parti'ye oy verme çağrısı yapan Kılıçaslan, projelerini ve hedeflerini anlattı.

Sakarya'da Seçim Heyecanı: Kılıçaslan Seçmene Seslendi!

Sakarya'da seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, 2 aydır aralıksız sürdürdüğü saha çalışmaları ve esnaf ziyaretlerinin ardından seçmene seslendi.

Kılıçaslan, Sakarya ve Türkiye için çok önemli bir seçimin arifesinde olduklarını belirterek, "Seçimler şimdiden hayırlı olsun. Yaklaşık 2 aydır gece gündüz demeden 16 ilçemizin tamamını karış karış gezdik. Vatandaş ve esnafımızın imkanlar olmasına rağmen çözülemeyen binbir türlü sorununu dinledik. Biz de hazırladığımız projeleri tek tek anlattık. Şimdi sıra sizde. Anahtar sizde. İYİ Belediyecilik olarak sağlam kadrolarımızla birlikte göreve hazırız. Haydi Sakarya, EN İYİSİ için oylar İYİ Parti'ye." dedi.

Kılıçaslan'ın Hedefleri:

Kılıçaslan, kentsel dönüşümden tarıma, spordan eğitime kadar her alanda projeleri olduğunu ve bu projeleri hayata geçirmek için sabırsızlandığını ifade etti.

EditörEditör