Asayiş
Giriş Tarihi : 23-02-2024 12:20

Sakarya'da Uyuşturucu Baskını

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde, Sakarya dahil olmak üzere Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Narkoçelik-2" operasyonu büyük bir başarıyla sonuçlandı.

Sakarya'da Uyuşturucu Baskını

Operasyon kapsamında, uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda 46 ilde 227 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlarda toplamda 983 kg uyuşturucu madde ile 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu başarılı operasyonlar, ülkenin gençlerini ve geleceğini tehdit eden uyuşturucu tacirlerine karşı kararlı bir mücadele sergilenmesini sağladı.

narkocelik-2-operasyonunda-983-kilo-uyusturucu-ele-gecirildq2fzcflwsv

Sakarya'da da gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 227 zehir taciri ve sokak satıcısı gözaltına alınırken, 46 ildeki ekiplerin yoğun çabaları sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar." ifadelerine yer verdi.

Operasyonlarda emeği geçen güvenlik güçlerine teşekkür eden Bakan Yerlikaya, ülkenin güvenliği ve halkın huzuru için uyuşturucuyla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.

EditörEditör