YEREL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 14:07

Sakarya'da Yazılım ve E-Ticaret Buluştu: Feyne Yazılım'a Ziyaret

Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği Feyne Yazılım'ı Ziyaret Etti: Yapay Zeka Asistan ve E-Ticaret Konuşuldu

Sakarya'da Yazılım ve E-Ticaret Buluştu: Feyne Yazılım'a Ziyaret

Sakarya'nın girişimci ruhu, Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği'nin (GİAD) Feyne Yazılım'a gerçekleştirdiği ziyarette bir kez daha kendini gösterdi. Dernek Başkanı Zafer Bekdemir ve yönetim kurulu üyelerinin Giad üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, yazılım ve e-ticaretin kesiştiği noktada önemli bilgiler paylaşıldı.

Yapay Zeka Asistanıyla Hizmet Vererek Dikkat Çekiyor.

2017 yılında Sakarya'da kurulan ve ulusal ve yerel bazda yazılım hizmeti sunan Feyne Yazılım, "VR Sub" gibi projelerde yapay zeka asistanıyla hizmet vererek dikkat çekiyor. Üye tanıtım günleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, GİAD üyeleri yaptıkları işleri kısaca tanıttıktan sonra sözü Feyne Yazılım'dan Enes Şahin'e bıraktı.

Enes Şahin, yazılımı tanıtan sunumunda "VR Sub" ve benzeri projeleri üyelere sundu. E-ticarete geçişin önemini vurgulayan Şahin, "Neden e-ticarete geçmeliyiz?", "E-ticaretin ticaretimize katkıları nelerdir?", "Somut bir şekilde yüz yüze e-ticaret mi, online e-ticaret mi daha etkilidir?" gibi sorulara da yanıt verdi.

Toplantı, ev sahibi Enes Şahin ve Yunus Şahin'in üyelerin sorularını yanıtlaması, ofis gezisi ve Enes Şahin'in geliştirmekte olduğu yapay zeka asistan tanıtımıyla sona erdi. Hatıra fotoğrafı çekimiyle ölümsüzleştirilen ziyarette, GİAD ve Feyne Yazılım arasındaki iş birliğinin gelecekte de devam etmesi dileği dile getirildi.

EditörEditör