GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 11:37

Sakaryalı Kadının Fotoğrafını Ne Amaçla Kullandılar! Gerçek Esra Erol'da Ortaya Çıktı...

Bodrum'da yaşayan 69 yaşındaki bir adam, evlilik sitesinde evlenme vaadi ile dolandırıldı.

Sakaryalı Kadının Fotoğrafını Ne Amaçla Kullandılar! Gerçek Esra Erol'da Ortaya Çıktı...

Dolandırıcılıkta kullanılan fotoğrafın sahibi ise Sakarya'dan çıktı. Esra Erol'un programına canlı yayınlanan Sakaryalı kadın, Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunacağını belirtti. 69 yaşındaki Rasim Atilla, eşini kaybettikten 15 gün sonra yeniden evlenme kararı alarak evlilik sitesine kayıt oldu. Bilgilerini doldurduktan sonra, Atilla'ya ulaşılarak, "Sizi çok beğendim, ciddi bir ilişki istiyorsanız bu numaradan beni arayın" şeklinde bir mesaj gönderildi.

Telefonla konuştuğu kişi, evlenmeden önce kendi ödenmemiş 4 aylık kirası ve fatura borçları olduğunu belirterek para istedi. Atilla, bu isteği kabul ederek 30 bin lira kredi çekti ve İstanbul'a geldi. Parayı Esenler'de görüştüğü bir kadına teslim etti ancak kadın, "Sen beni bekle, kirayı ödeyip geliyorum" diyerek ayrıldıktan sonra bir daha ortaya çıkmadı. Dolandırıldığını anlayan Atilla, durumu polise bildirdi. Daha önce market üzerinden para gönderdiği kişinin TC kimlik numarasını polise teslim eden Atilla, dolandırıcının aslında Habib Acar olduğunu öğrendi. Yaklaşık 44 bin lira dolandırılan şahıs, Esra Erol'dan yardım istedi.

Program sırasında canlı yayına bağlanan Sakaryalı Selma K., fotoğrafların kendisine ait olduğunu ve adı geçen şahısları tanımadığını belirterek mağdur olduğunu ifade etti. Evli ve bir çocuğu olduğunu belirten Selma K., fotoğrafını kullanan kişi veya kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunacağını söyledi.

AdminAdmin