GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-10-2023 02:21

Sakaryalılar dikkat! 9 ilçede onlarca mahalle ve sokakta elektrikler kesilecek

Sakarya yeni haftaya planlı elektrik kesintileri ile başlıyor. SEDAŞ'ın yapacağı planlı çalışmalar nedeniyle Pazartesi ve Salı günü olmak üzere 9 ilçede birçok mahalle ve sokakta elektrikler kesilecek. İşte elektrik kesintisinin yaşanacağı 9 ilçedeki mahalleler ve sokaklar...

Sakaryalılar dikkat! 9 ilçede onlarca mahalle ve sokakta elektrikler kesilecek

SEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 23 Ekim Pazartesi ve 24 Ekim Salı günü Adapazarı, Serdivan, Hendek, Akyazı, Kaynarca, Kocaali, Karasu, Taraklı ve Erenler ilçelerinde planlı kesinti yapılacak.

SEDAŞ ekipleri tarafından yapılacak çeşitli çalışmalar neticesinde uygulanacak kesintide çok sayıda mahalle ve sokak belirlenen saatlerde elektriksiz kalacak.

İŞTE KESİNTİNİN YAŞANACAĞI İLÇELER, MAHALLELER VE SOKAKLAR

23 EKİM PAZARTESİ PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Adapazarı ilçesine bağlı 15 Temmuz Camili, Kayrancık, Evrenköy, Sakarya, Korucuk, Aşırlar ve Yenice Mahallelerinin çeşitli bölgelerinde 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) günün farklı saatlerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

Serdivan'a bağlı Aşağıdereköy, Esentepe ve Kemalpaşa Mahallelerinin çeşitli bölgelerinde 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) 09.00 - 16.00 saatleri arasında planlı olarak elektrikler kesilecek.

Hendek ilçesine bağlı Harmantepe, Kırktepe, Yarıca, Kalayık, Sarıdere, Yeşilköy, Kargalı Hanbaba, büyükdere, Şeyhler, Çamlıca, Sarıyer, Akpınar, Çağlayan, Çakallık, Kargalıyeniköy, Beyköy, İkbaliye, Çayırbaşı, Martinler, Puna Ortaköy, Türbe, Hamitli ve Yaylalar Mahallelerinde bulunan çeşitli bölgelerde 23 Ekim Pazartesi (yarın) gününün farklı saatlerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

Akyazı ilçesinde ise Madenler, Erdoğdu, Kabakulak, Yahyalı, Fatih, Ömercikler, Seyfeler, Çakıroğlu, Haydarlar, Taşağıl, Yörükyeri ve Gökçeler Mahallelerine bağlı bazı bölgelerde 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) farklı saat aralıklarında elektrikler kesilecek.

Kaynarca ilçesinde Akbaşlı, Eğrioğlu, Gölce, Kalburcu, Müezzinler ve Sabırlı Mahallelerine bağlı çeşitli noktlarda 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) 09.00 - 17.00 saatleri arasında elektrik kesintileri yaşanacak.

Karasu ilçesine bağlı Aziziye, Kargalı ve Yahyalı Mahallelerinin farklı noktalarında 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) 09.00 - 15.30 saatleri arasında planlı olarak elektrikler kesilecek.

Kocaali ilçesinde ise Ağalar, Alandere, Hızar, Merkez ve Yayla Mahallelerine bağlı çeşitli noktalarda 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) 09.00 - 15.30 saatleri arasında planlı olarak elektrikler kesilecek.

Sapanca ilçesinin Rüstempaşa ve Uzunkum Mahallelerine bağlı çeşitli noktalarında 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) 09.00 - 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Taraklı ilçesinde ise Hacımurat ve Yenidoğan Mahallelerine bağlı bazı noktalarda 23 Ekim Pazartesi günü (yarın) 10.00 - 15.00 saatleri arasında elektrikler kesilecek.

24 EKİM SALI PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Adapazarı ilçesine bağlı Yağcılar ve Karaosman Mahallelerinin bazı bölgelerinde 24 Ekim Salı günü 09.00 - 12.00 ve 13.00 - 16.00 saatleri arasında planlı olarak elektrik kesintileri yaşanacak.

Serdivan ilçesine bağlı Arifbey, Beşköprü, İstiklal, Kemalpaşa, Maltepe, Otuziki Evler, Köprübaşı, Papuççular, Bahçelievler, Hızırtepe, Semerciler ve Şirinevler Mahallelerinin çeşitli bölgelerinde 24 Ekim Salı gününün farklı saatlerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

Erenler ilçesinin Bekirpaşa, Büyükesence, Epçeller, Kozluk, Nakışlar, Pirahmetler, Sarıcalar, Çaykışla, Kozluk ve Yeşiltepe Mahallerine bağlı farklı noktalarında olmak üzere 24 Ekim Salı günü farklı saatlerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Akyazı ilçesinde ise Erdoğdu, Karanlıkdere, Kuzuluk, Güzlek, Taşağıl, Taşburun ve Yörükyeri Mahallelerine bağlı bazı bölgelerde 24 Ekim Salı günü farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri yapılacak.

Hendek ilçesine Bağlı Büyükdere ve Şeyhler Mahallelerinin bazı noktalarında 24 Ekim Salı günü 09.00 - 16.00 saatleri arasında planlı olarak elektrikler kesilecek.

Karasu ilçesinde bulunan Karanlıkdere ve Kuzuluk Mahallelerinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında; Ardıçbeli, Aziziye, Cumhuriyet, Kurudere, Kurumeşe, Limandere, Ortaköy, Sinanoğlu, Subatağı, Tepetarla, Yassıgeçit, Yenidoğan ve Yuvalıdere Mahallelerine bağlı bazı bölgelerde ise 09.00 - 15.30 saatleri arasında planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.

Taraklı ilçesine bağlı Ulucamii ve Yusufbey Mahallelerinin çeşitli noktalarında 24 Ekim Salı günü 10.00 - 17.00 saatleri arasında elektrik kesintileri yaşanacak.

EditörEditör