GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2024 12:13

Sakaryalılar için kullandığı ifadeler ile gündem olan Ceylan Ertem'e ilk tepki MBD'den

Kendisi de Sakaryalı olan ve sosyal medyadan Sakaryalılar için kullandığı ifadeler ile gündem olan şarkıcı Ceylan Ertem’e Sakarya’dan ilk tepki Milli Birlik Ve Düşünce Derneği’nden geldi.

Sakaryalılar için kullandığı ifadeler ile gündem olan Ceylan Ertem'e ilk tepki MBD'den

Kendisi de Sakaryalı olan ve sosyal medyadan Sakaryalılar için, “Açıkçası aşırı pahalı arabalarda gezen, lüks evlerde yaşayan yalandan dindar, yobazlarla doludur Sakarya. Uyuşturucu gırla… Sokakta şort giysen hem  yer gibi bakarlar hem yüzüne tükürürler… 18 yaşımda ayrıldım. Üzüntüm hala sürüyor. Oysa o kadar güzeldi ki, eskiden. Çok eskiden” ifadeleri kullanmıştı.

Ertem’e ilk tepki Milli Birlik Ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Hayati Özsipahi’den geldi.

Özsipahi, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Ceylan Ertem, sözlerinizle sanat  kavramının altına sığınıp muhalif görünme çabasını bir kenara bırakın da içinizdeki kini nefreti ve devlet düşmanlığınızı mertçe kusun.

Kahraman Mehmetçiğimizin 20 Ocak 2018’de Zeytin Dalı Harekatı’na çıktığı gün yaptığınız “ Her zaman içimizden en güçlü sesiyle bağırın; SAVAŞA HAYIR “ paylaşımınızı da unutmadık.

VATAN kelimesinin idrak ve şuurundan yoksun Teröre Hayır deme cesaretinde bulunamayıp  Savaşa Hayır deme aciziyetiniz ne ise bugün bu paylaşımdaki muradınız da o dur.

Sakarya Anadoludaki Kültür ve Sanatın başkentidir. Eğer olur da bir gün Beyoğlu’ndan Cihangir’den çıkarsanız sözlerinizin yersizliğini farkına varacaksınız. Sakarya’da düzenlenen Konserlerden, tiyatrolardan ve dahi bir çok kültürel faaliyetlerden ne kadar da bi habersiniz. Sözde Sanatçı olup da doğup büyüdüğünüz şehirdeki Sanatsal ve Kültürel faaliyetlere kör ve cahil olmak neyin kafasıdır acaba?

Müsterih olun Siz Sakarya’dan ayrıldığınıza dair üzülmenize devam eder iken biz ise buradan defolup gitmenizin mutluluğu içerisinde olacağız.

Milli duygulara sahip her vatandaşımız Vatan Millet denildiği zaman üçüncü boşluğu SAKARYA diye doldurur iken siz eleştirmeye yediğiniz kaba tükürmeye sanat kavramının arkasına sığınan muhalif kimliğinize devam edin.”

AdminAdmin