EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:38

Sakarya'nın Geleceğe Işık Olacak Genç Yazılımcıları Aranıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya'nın yazılımcı yeteneklerini keşfettiği ve geleceğe ışık tutacak gençleri yetiştirmeyi amaçladığı "Yazılım Park" projesi için yeni dönem kayıtlarını açtı.

Sakarya'nın Geleceğe Işık Olacak Genç Yazılımcıları Aranıyor!

Türkiye'de önemli bir örnek olan Yazılım Park, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde (SUBÜ) yazılım öğrenimi gören gençlere becerilerini sergileme imkânı sunuyor.

10 Haftalık Eğitim:

10 hafta sürecek olan yazılım eğitimleri için kayıtlar 7 Şubat'ta başladı ve 18 Şubat'a kadar devam edecek. Başvurular 19-25 Şubat tarihleri arasında heyet tarafından değerlendirilecek ve eğitimler 26 Şubat-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Büyükşehir geleceğe ışık olacak genç yazılımcılarını keşfediyor: Başvurular başladı

Kayıt Nasıl Yapılır?

Kayıt başvuru formuna https://yazilimpark.sakarya.bel.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

1 Milyon Genç Yazılımcı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan "1 Milyon Genç Yazılımcı" projesinin bir parçası olan Yazılım Park, teknolojiyi hızlı bir ivmeyle işliyor ve Sakarya'yı yenilikçi bir geleceğe taşıyor.

Büyükşehir'den Çağrı:

Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada, "Gençlere ışık olacak Yazılım Park Projemiz için yeni dönem heyecanı başladı. Tüm gençlerimizi kendilerini keşfetmek ve projelerimizde yer almak için başvuru yapmaya davet ediyoruz." dedi.

EditörEditör