GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 14:28

"Sakarya'nın Milli Gururu Fatih Şen, Paris'te Türk Bayrağı İçin Mindere Çıkıyor!"

Sakarya'nın sporda elde ettiği başarılarına bir yenisini eklemeyi amaçlayan milli karateci, Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek sporseverlerin yoğun ilgisini üzerine çekmeyi hedefliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin milli karate sporcusu Fatih Şen, Paris'te düzenlenecek olan +84 kilo kategorisi Premier League şampiyonasında Türk Bayrağı'nı dalgalandırmak için mücadeleye hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün gururu olan Şen, 26-28 Ocak tarihlerindeki müsabakalarda mutlak şampiyonluk hedefiyle mindere çıkacak

Sakarya'nın milli gururu Türk Bayrağı'nı Paris'te dalgalandıracak - Sakarya  Yenihaber

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin gururu, milli karate sporcusu Fatih Şen, 26-28 Ocak tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek olan Premier League şampiyonasında Türk Bayrağı'nı dalgalandırmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Sakarya'nın sporda adını duyuran Şen, +84 kilo kategorisinde mutlak şampiyonluk hedefiyle mindere çıkacak. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün desteklediği Şen, Avrupa'da Sakarya ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek sporseverlerin ilgisini üzerine çekmeyi amaçlıyor. Paris'te Türk Bayrağı için ter dökecek olan milli karateci, şampiyonluk yolunda heyecan verici bir mücadele sergileyecek.

 
EditörEditör