GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 13:30

"Sakarya'nın Yüksek Kesimlerinde Çocuklar, Dikmen Yaylası'nda Karın Keyfini Zirveye Taşıdı!"

Sakarya'nın doğal güzellikleri arasında yer alan bin 725 rakımlı Dikmen Yaylası, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar yağışı uyarılarına rağmen çocuklar için bir kış cennetine dönüştü. Bembeyaz bir örtüyle kaplanan yaylada, çocuklar kışın tadını doyasıya çıkardı.

Dikmen Mahallesi'nde ikamet eden Yunus Ayvaz, torunlarının kar keyfini kayda alarak, "Tatil başladı, torunlar geldi. Yaylada kızakla kayarak karın keyfini çıkaracağız" dedi. Bu sözlerle birlikte, çocukların kış eğlencesi Dikmen Yaylası'nda doruk noktasına ulaştı.

Ara yıl tatilinin de etkisiyle bölgeye gelen çocuklardan biri olan Elanur Korkmaz, karnesini aldıktan sonra dedesinin yanına gelerek kışın keyfini çıkarmaya başladı. "Kuzenlerimle karda oynuyorum, daha sonra yaylaya çıkıp orada kızakla kayacağım. Güzel zaman geçireceğim için çok mutluyum" diyerek sevincini dile getirdi.

Karın keyfini en çok çocuklar çıkardı - Köroğlu Gazetesi | Bolu son dakika  haberler

Dikmen Yaylası, çocukların neşeli kahkahaları ve kışın güzellikleriyle dolu bir hikayeye sahne oldu. Doğal güzellikleriyle ünlü bu bölgede, çocuklar kışın eğlencesini en iyi şekilde yaşadılar.

EditörEditör