FUTBOL
Giriş Tarihi : 08-04-2023 20:50

Sakaryaspor 2 Manisa FK 0

Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Manisa FK'yı 2-0 mağlup etti. Yeşil siyahlılar puanını 50'ye çıkararak maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

Sakaryaspor 2 Manisa FK 0

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 31.haftasında sahasında Manisa FK’yı konuk etti. Yeşil Siyahlılar özellikle ilk devrede kötü bir futbol sergilediği karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı.

İLK DEVRE VASAT

Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda çok vasat bir oyun sergiledi. Konuk ekip Mehmet Uysal ile Sakaryaspor ise Hakan Yavuz ile birer kez gole yaklaştığı mücadelenin ilk devresi golsüz bitmesi beklenirken uzatma dakikalarında sağ kanattan ceza sahası içerisine giren Dimitrov şutunu çekti savunmadan dönen top tekrar önünde kaldı. Bu pozisyonda Dimitrov’a yapılan harekete hakem penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Miloseviç topu ağlara gönderdi 1-0

ZORLANDIK

İkinci devreye mecburi kaleci değişikliği ile başlayan Sakaryaspor, ilk bölümlerde zor anlar yaşadı. Konuk ekip Manisa Mehmet Uysal ve Burak Çoban ile iki kez gole çok yaklaşmasına rağmen kaleci Cihan gole izin vermedi. Hadi Sacko net bir pozisyonu değerlendiremeyen yeşil siyahlılar ikinci devrede bulduğu ikinci tehlike pozisyonda golü buldu. Orta sahadan aldığı topla rakip kaleye ilerleyen Oğuzhan Akgün çalımla ceza sahasına girerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Oğuz düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

****MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR****

Maç Sonucu

Sakaryaspor 2 Manisa FK 0

90+2' Sakaryaspor Oğuzhan Akgül'ün golü ile farkı ikiye çıkardı. 2-0

81' Sakaryaspor'da Sacko çıktı Dmitro oyuna girdi. 

80' Manisaspor'da Mehmet Uysal yerine Marvin'e bıraktı. 

66' Manisaspor'da oyuncu değişiklikleri. Burak çıktı Edgar oyuna girdi. Serkan Odabaşoğlu yerini Muhammed'e bıraktı.

65' Sakaryaspor'da Dmıtrov sarı kart gördü. 

57'Sakaryaspor'da oyuncu değişiklikleri. Millasovic yerini İbrahim Has'a bıraktı. Mehmet Akyüz çıktı. Oğuzhan Akgün oyuna girdi. 

52'Sakaryaspor'da Sacko sarı kart gördü. 

46' Manisaspor'da oyuncu değişikliği. Tabla çıktı yerine Adem oyuna girdi. 

46' Sakaryaspor'da sakatlanan kaleci Furkan yerini Cihan'a bıraktı. 

45+1' Gooollll Sakaryaspor Milosevic'in penaltından attığı golle öne geçti. 

40' Sakaryaspor bu dakikada gole çok yaklaştı. ceza sahası içine ortalanan topa Hakan Yavuz kafa ile uzandı. Top az farkla oyun dışına gitti. 

30' Sakaryaspor'da Burak Süleyman çıktı, yerine Dmıtrov oyuna girdi. 

1' Maç başladı. 

Stad:Sakarya Atatürk

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Mehmet Ali Akkor

Sakaryaspor: Furkan Köse , Çağlayan Menderes, İsmail Erdoğan, Oğuz Yıldırım, Ümit Kurt , Michal Nalepa, Hakan Yavuz, Deni Milosevic (Dk 57 İbrahim Has), Burak Süleyman (Dk 30 Zdravko Minchev Dimitrov  ), Hadi Sacko (Dk 81 Dmytro Grechyshkin), Mehmet Akyüz (Dk 57 Oğuzhan Akgün)

T.Direktör: Taner Taşkın

Manisa FK: Ömer Kahveci, Kaan Kanak, Muhammet Taha Şahin, Ayberk Karapo, Metehan Baltaci, Serkan Odabaşoğlu (Dk 66 Muhammed Mert), Ballou Tabla (Dk 46 Adem Büyük), Burak Altıparmak, Burak Çoban (Dk 66 Edgar Prib), Junior Fernandes , Mehmet Uysal (Dk 79 Marvin Gakpa)

T.Direktör: İsmet Taşdemir

Goller:Dk 47 Miloseviç Pen Dk 90+2 Oğuzhan Akgün (Sakaryaspor)

EditörEditör