SPOR
Giriş Tarihi : 19-02-2024 17:24

Sakaryaspor Ahlatçı Çorum FK'yı Yenerek İddiayı Sürdürdü

Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında evinde konuk ettiği Ahlatçı Çorum FK'yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Bu galibiyetle birlikte ilk 2 şansını sürdüren Sakaryaspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatmayı başardı.

Sakaryaspor Ahlatçı Çorum FK'yı Yenerek İddiayı Sürdürdü

Sakaryaspor, sezonun ikinci yarısına iyi başlayamamasına rağmen son haftalarda aldığı puanlarla yeniden toparlandı. Son 3 maçta 7 puan toplayan yeşil siyahlı ekibimiz, zorlu fikstüre rağmen çıkışını sürdürdü. Son olarak evinde Ahlatçı Çorum FK’yı konuk eden yeşil siyahlılar, özellikle ikinci yarıda oldukça zorlandığı mücadelede rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti ve ikili averajda da avantajı kaptı.  Alınan önemli galibiyet taraftarı da mutlu etti.

İDDİAMIZ SÜRÜYOR

Yeşil siyahlı ekibimiz, bu galibiyetle birlikte ilk 2 şansını sürdürmeye devam etti. Ligde 2’nci sırada bulunan Göztepe ile puan farkını 6’ya düşüren ekibimiz, 3’ncü Kocaelispor ile de farkı 3’e indirdi. Çorum maçında alınan 3 puanla ‘Bu yarışta ben de varım’ diyen ekibimiz, kolay kolay pes etmeyeceğini de gösterdi. Pazar günü deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacak yeşil siyahlı sporcular, lideri mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

EditörEditör