FUTBOL
Giriş Tarihi : 06-02-2024 12:06

Sakaryaspor Bodrumspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

Sakaryaspor, Bodrumspor ile oynayacağı kritik karşılaşma için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar, 10 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Bodrumspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Sakaryaspor Bodrumspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

Sakaryaspor, Bodrumspor ile oynayacağı önemli karşılaşmanın hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde Teknik Direktör Tuncay Şanlı yönetimindeki antrenmanla sürdürdü. Dinamik ısınma ile başlayan antrenmanda istasyon çalışması ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman şut çalışmalarıyla sona erdi.

Yeşil-siyahlılar, Bodrumspor deplasmanından galibiyetle dönmek için oldukça istekli. 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da Bodrumspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, bu maçtan 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Teknik Direktör Tuncay Şanlı, Bodrumspor maçının öneminin farkında. Takımının galibiyet için elinden geleni yapacağını belirten Şanlı, taraftarlardan da destek istedi.

Sakaryaspor'un galibiyet serisi Bodrumspor deplasmanında da devam edecek mi? Bu sorunun cevabı 10 Şubat Cumartesi günü Bodrum Adnan Menderes Stadyumu'nda sahada belli olacak.

A W135848 01

EditörEditör