SPOR
Giriş Tarihi : 24-01-2024 16:28

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı: 'Hakem Hata Yapabilir Ama 'VAR' Neden Devreye Girmiyor?'"

Şanlı ayrıca, hakem hatalarını anlayışla karşılamak gerektiğini belirtirken, VAR sisteminin neden devreye girmemesi konusunda yetkililerin açıklama yapmasını istedi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı: 'Hakem Hata Yapabilir Ama 'VAR' Neden Devreye Girmiyor?'

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olduktan sonra Teknik Direktör Tuncay Şanlı, maçı değerlendirerek birçok konuda açıklamalarda bulundu. Şanlı, futbol oynarken hakemle ilgili konuşmamayı tercih ettiğini ancak VAR sisteminin devreye girmemesi konusundaki soru işaretlerine dikkat çekti.

A W127044 04

Şanlı, "Hepimiz üzgünüz. Ben genelde futbol oynarken hakem konuşmam, çünkü cevap verebileceğim yer sahadır. Hakem hata yapabilir ama 'VAR' neden devreye girmiyor, en büyük soru işareti orada" ifadelerini kullandı. Maç sonu yaşananları sakin bir şekilde değerlendiren Şanlı, oyuncularının sinirli ve üzgün olabileceğini ancak önemli olanın futbolu konuşmak olduğunu belirtti.

A W127044 06

Şanlı, "Futbol oynarken hakem konuşmam, çünkü cevap verebileceğim yer sahadır demiştim, her zaman da bunun arkasındayım. Şu anda oyuncu grubu da sinirli ve üzgün olabilir. Fakat yolumuza devam edeceğiz. Bizim oyunumuz buydu zaten bu oyunu 80-90 dakika arasına getirmek için mücadele ediyorduk" dedi.

EditörEditör