YEREL
Giriş Tarihi : 06-09-2023 20:15

Sakaryaspor, yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 5.haftasında Bodrumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başladı. Yaklaşık bir sezonluk aranın ardından yeniden takımın başına geçen Şanlı, teknik adam olarak üçüncü dönemini yaşadığı yeşil siyahlılarla ilk antrenmanına bugün çıktı

Sakaryaspor, yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 5.haftasında Bodrumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başladı. Yeşil Siyahlılar Milli Takım maçları nedeni ile lige verilen aranın ardından 18 Eylül Pazartesi günü Bodrumspor’u Sakarya Atatürk Stadı’nda konuk edecek. Temsilcimizde 16 günlük ara nedeni ile futbolculara verilen 3 günlük izin ise bugün itibari ile sona erdi.

İLK İDMAN

Bandırmaspor mağlubiyeti sonrasında Teknik Direktör Taner Taşkın ile yollarını ayıran Sakaryaspor, takımın başına teknik direktör Tuncay Şanlı’yı getirmişti. Yaklaşık bir sezonluk aranın ardından yeniden takımın başına geçen Şanlı, teknik adam olarak üçüncü dönemini yaşadığı yeşil siyahlılarla ilk antrenmanına bugün çıktı. Yeşil Siyahlılarda Milli Takım kampında bulunan Odise Roshi, sakatlığı süren Bilal Kısacıkoğlu, izin alan Dino ve yeni transfer Hasan Kılıç antrenmanda yer almadı.

AdminAdmin