SPOR
Giriş Tarihi : 07-01-2024 14:42

Sakaryaspor'a destek: Süper Lig hasreti bitecek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ligin ikinci devresi için Antalya'da kamp yapan Sakaryaspor'u ziyaret etti. Başkan Yüce, takıma destek verdi ve Süper Lig'e yükselme temennisinde bulundu.

Sakaryaspor'a destek: Süper Lig hasreti bitecek

Yüce, ligin ilk yarısındaki performanstan memnun olduklarını ve yükseliş ivmesinin ikinci yarıda da devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi. Tüm takımı sezonun ilk yarısında gösterdikleri başarı için tebrik eden Yüce, "Geçtiğimiz yıl Süper Lig'in kıyısından döndük. Bu yıl ise sezona yine aynı hedefle, Süper Lig'e yükselme hedefiyle başladık. Ligin ilk yarısını çok güzel bir yerde bitirdik. Bu konuda yönetimi, teknik heyeti ve sporcu kardeşlerimi can-ı gönülden kutlarım.

3 (1)-37

Yüce’den tüm takıma tebrik

Tüm takımı sezonun ilk yarısında gösterdikleri başarı için tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, “Geçtiğimiz yıl Süper Lig’in kıyısından döndük. Bu yıl ise sezona yine aynı hedefle, Süper Lig’e yükselme hedefiyle başladık. Ligin ilk yarısını çok güzel bir yerde bitirdik. Bu konuda yönetimi, teknik heyeti ve sporcu kardeşlerimi can-ı gönülden kutlarım. Önümüzde uzun bir ikinci devre var. Ben inanıyorum ki hedefe doğru emin adımlarla gittiğimiz bu yolda tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde Sakaryaspor’un yanında olacaktır. Bizim birlik olmamız Sakaryaspor’a daha fazla güç kazandıracaktır. İnşallah ilk yarıda kazandığımız bu yükseliş ivmesini ikinci yarıda da devam ettirir ve 17 yıldır hasret olduğumuz Süper Lig’e yükseliriz. Bizler inanıyoruz. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah bu büyük hasret bitecek ve bizlere bu yıl hak ettiğimiz şampiyonluğu getireceksiniz. İşte o zaman tüm şehir sizlerle birlikte mutluluktan ağlayacak” diye konuştu.

1 (2)-39

Önümüzde uzun bir ikinci devre var. Ben inanıyorum ki hedefe doğru emin adımlarla gittiğimiz bu yolda tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde Sakaryaspor'un yanında olacaktır. Bizim birlik olmamız Sakaryaspor'a daha fazla güç kazandıracaktır. İnşallah ilk yarıda kazandığımız bu yükseliş ivmesini ikinci yarıda da devam ettirir ve 17 yıldır hasret olduğumuz Süper Lig'e yükseliriz. Bizler inanıyoruz. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah bu büyük hasret bitecek ve bizlere bu yıl hak ettiğimiz şampiyonluğu getireceksiniz. İşte o zaman tüm şehir sizlerle birlikte mutluluktan ağlayacak" dedi.

EditörEditör