SPOR
Giriş Tarihi : 18-11-2023 15:44

Sakaryaspor'dan çağrı! İsrail zulmü haykırılacak

Sakaryaspor, Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'e verilen milli arayı Süleyman Seba anısına düzenlenen dostluk maçında Beşiktaş ile karı karşıya gelecek. Pazar günü saat 15.00'da başlayacak maç öncesinde Sakaryaspor Başkan Vekili Sercan Damar çağrıda bulundu.

Sakaryaspor'dan çağrı! İsrail zulmü haykırılacak

Sakaryaspor, sezona verilen milli arayı Atatürk Stadyumu'nda Beşiktaş ile oynayacağı dostluk maçı ile değerlendirecek. Pazar günü saat 15.00'da başlayacak müsabaka öncesinde Sakaryaspor Başkan Vekili Sercan Damar ve taraftar grubu Tatangalar resmi hesaplarından açıklamalarda bulundu.  

Sakaryaspor'un Beşiktaş ile oynayacağı dostluk maçında Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Halid Mustafa'nın da yarınki müsabakada yer alacağını belirten Sakaryaspor Başkan Vekili Sercan Damar, "Yarın oynanacak Sakarya Spor Beşiktaş maçında Filistin bayrakları ile yapılacak olan kareografi de yapılan İsrail zülmü tüm dünyaya haykırılacaktır filistin büyükelçimiz faedhalid abd mustafa da yarınki maçta sakarya stadyumunda bizimle olcaktır.tüm sakaryasporlu hemşerilerimizi yarınki maça davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin