YEREL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 11:37

Sakaryaspor'un kupa maçı Sapanca'da oynanacak

Sakaryaspor, Sakarya Atatürk Stadyumu zemininde devam eden bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kapsamında Ankaraspor ile gerçekleşecek olan müsabakanın Çarşamba günü saat 14.00’da Sapanca Atatürk Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı.

Sakaryaspor'un kupa maçı Sapanca'da oynanacak

Sakaryaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabakanın kazananı, adını bir üst tura yazdıracak.

6 Aralık Çarşamba günü oynanacak müsabakayla ilgili Sakaryaspor, sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Yeşil-siyahlılar,  Sakarya Atatürk Stadyumu zemininde devam eden bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kapsamında Ankaraspor ile gerçekleşecek olan müsabakanın Çarşamba günü saat 14.00’da Sapanca Atatürk Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı.

Sakaryaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sakarya Atatürk Stadyumu zemininde devam eden bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kapsamında Ankaraspor ile gerçekleşecek olan müsabaka Çarşamba günü saat 14.00’te Sapanca Atatürk Stadyumu’nda oynanacaktır. Biletler hakkında duyuru gün içinde yapılacaktır." denildi.

AdminAdmin