SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 15:16   Güncelleme : 07-03-2024 16:15

'Sakarya'yı geleceğe taşıyacağız'

Başkan Adayı Alemdar, Karasu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Kızılcık Mahallesi ve Kurudere Mahallesi’ni ziyaret eden Alemdar, “Biz şehrimizi, ilçelerimizi ve ülkemizi yarınlara taşımak zorundayız” dedi.

'Sakarya'yı geleceğe taşıyacağız'

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmalarına Karasu’da devam etti. Programında Kızılcık ve Kurudere Mahallesi’ni ziyaret eden Alemdar, burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Programda Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, Karasu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, MHP Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necmettin Erbakan Civelek, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu yer aldı.

 

CUMHUR İTTİFAKI

Programlarda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu, “Karasu kararını verdi, Kızılcık ve Kurudere mahallelerimiz bizim en güçlü destekçimizdir. Bir olalım, beraber olalım, hep birlikte güzel günlere ilerleyelim. Karasu’dan hem İshak başkanımıza hem de Yusuf başkanımıza en güçlü destek gelecektir. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz. İnşallah 2024 seçimleri Cumhur İttifakı’mızın zaferi olacaktır” dedi. MHP İlçe Başkanı Hamza Uğur ise, “Cumhur ittifakı olarak genel seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de uyum içerisinde sahalardayız. Her gün iç içeyiz. Yusuf başkanımızın ve İshak başkanımızın güzel projeleri var. Adaylarımıza güveniyoruz. Büyükşehir ile beraber 17-0 yapacağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.

 

İMKANLARI SEFERBER ETTİK

Hizmet için tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Karasu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İshak Sarı, “15 yıldan beri aktif siyasetin içerisindeyiz. Hamd olsun bütün görevlerde ilçemize en iyi hizmeti yapmaya çalıştık. Son 5 yılda belediye başkanlığı görevi yaptım. Karasu ilçesindeki değişiklik gözle görülüyor. Elimizdeki tüm imkanları seferber ederek hizmet ettik. Hiçbir mahallemizden hizmeti sakınmadık. Ama az, ama çok her mahallemizde bir eser bıraktık. İnşallah yeni dönemde büyükşehir belediyemizle, milletvekillerimizle ve siz değerli Karasu halkıyla ayrışmadan ilçemize en güzel hizmetleri getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

KARASU’YLA BERABER OLACAĞIZ

Kızılcık Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Alemdar, “Kızılcık her zaman davasının ve liderinin yanında oldu. Biz hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Biz de Karasu’yu yalnız bırakmayacağız. Gelişmeyle birlikte beklentiler de değişti. Bizler de bu beklentileri karşılamak için gecemizi gündüzüme katıyoruz. Karasu’muzda sanayimizi, tarımımızı, turizmi güçlendirmek için projelerimiz var. Biz bu projelerimiz sizlerin güçlü desteği ve İshak başkanımızla sürdüreceğimiz birlik ve beraberlikle hayata geçireceğiz” dedi.

 

TÜM ÇABAMIZI ŞEHRİMİZ İÇİN ORTAYA KOYACAĞIZ

Bir diğer program olan Kurudere Mahallesi’nde konuşan Alemdar, “İnşallah yeni dönemde Karasu’muzun beklentilerine daha hızlı cevap vereceğiz, sözleri yerine getireceğiz. Hem yerel yönetimlerimizin hem de hükümetimizin gerek şehrimizin tamamında gerekse ilçelerimizde eserleri, yatırımları, hizmetleri var. Elimizdeki kaynakları en doğru şekilde kullanarak tüm çabamızı şehrimiz için ortaya koyacağız. Bizler size inanıyoruz. Karasu her zaman olduğu gibi yine tercihini hizmet ve eser siyasetinden yana kullanacaktır” diye konuştu.

 

HİZMET SİYASETİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEKTİR

Konuşmasında hizmet siyasetinin Cumhur İttifakı ile devam edeceğini belirten Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, “Karasu’nun hem merkezini hem de mahallelerini çok iyi biliyoruz. Bu güçlü kadro size ne söz verdiyse yapar. Bugüne kadar her türlü engellemelere rağmen yapılamaz denilen tüm hizmetleri hayata geçirdik. Ümit ediyorum ki yeni dönemde de bu hizmet siyaseti tüm hızıyla devam edecektir. 31 Mart gecesi Cumhur İttifakı’nın zafer gecesi olacaktır. Bunu şu yüzden söylüyorum, 14-28 Mayıs’ta sizler Cumhur İttifakı’mıza en güçlü desteği verdiniz. Hepinizden Allah sizden razı olsun. Unutmayalım ki yaparsa Cumhur İttifakı yapar” dedi

EditörEditör