FUTBOL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 13:12

Sakatlığını atlatan Arda'ya şok! Hocasının aldığı karar sonrası dünyası başına yıkıldı

Antrenmanlara başlamasına rağmen yeşil sahalardan bir süre daha uzak kalacak olan Arda Güler, hocası Ancelotti'nin kararı sonrası şok yaşadı. İki kez sakatlandıktan sonra özel bir programla çalışmalarını sürdüren Arda'nın, hocası tarafından "İyice güçlenmeden onu riske edemem. Biraz daha beklemesi lazım" şeklinde açıklama yapıldığı belirtildi.Fenerbahçe'den dünya devi Real Mdrid'e transfer olan Arda Güler, peş peşe yaşadığı sakatlıkların ardından takımla antrenmanlara başlamasına rağmen henüz maça çıkamadı."RİSKE EDEMEM"Takımın teknik direktörü, Carlo Ancelotti'nin iki kez sakatlandıktan sonra özel bir programla çalışmalarını sürdürmeye devam eden Arda'ya "İyice güçlenmeden onu riske edemem. Biraz daha beklemesi lazım" şeklinde açıklama yapıldığı belirtildi.HENÜZ MAÇA ÇIKAMADI30 milyon euroyu bulan bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, eflatun-beyazlılarla henüz resmi bir maça çıkamadı.

Sakatlığını atlatan Arda'ya şok! Hocasının aldığı karar sonrası dünyası başına yıkıldı

Fenerbahçe'den dünya devi Real Mdrid'e transfer olan Arda Güler, peş peşe yaşadığı sakatlıkların ardından takımla antrenmanlara başlamasına rağmen henüz maça çıkamadı.

"RİSKE EDEMEM"

Takımın teknik direktörü, Carlo Ancelotti'nin iki kez sakatlandıktan sonra özel bir programla çalışmalarını sürdürmeye devam eden Arda'ya "İyice güçlenmeden onu riske edemem. Biraz daha beklemesi lazım" şeklinde açıklama yapıldığı belirtildi.

 

HENÜZ MAÇA ÇIKAMADI

30 milyon euroyu bulan bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, eflatun-beyazlılarla henüz resmi bir maça çıkamadı.

AdminAdmin