Asayiş
Giriş Tarihi : 05-02-2024 14:05

Samsun'da Korkunç Kaza! Tabancayla Oynarken Arkadaşını Başından Vurdu!

Samsun'da içki içen bir grup arkadaş arasında yaşanan korkunç olayda, Birkan Ç.'nin elindeki tabancayla oynaması sonucu karşısında oturan 17 yaşındaki arkadaşı Musap Ş. başından vurularak ağır yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

 Samsun'da Korkunç Kaza! Tabancayla Oynarken Arkadaşını Başından Vurdu!

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Samsun'un Alaçam ilçesinde bir arkadaş grubu, Musap Ş. (17), Kürşat A. (17), Emir E.(18) ve Sudenur K. (18), boş bir dükkanında içki içmek için toplandı. Birkan Ç.'nin elindeki tabancayla oynaması sonucu silah ateş aldı ve karşısında oturan Musap Ş., başından vurularak ağır yaralandı. Merminin Musap'ın burnundan girip ensesinden çıktığı öğrenildi.

Musap'ın Durumu Ne?

Ağır yaralanan Musap Ş., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 17 yaşındaki Musap'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Gözaltılar Var mı?

Polis ekipleri, silahı ateşleyen Birkan Ç.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı ve ifade işlemleri için emniyete götürdü.

Bu Korkunç Olayın Nedeni Ne?

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine ve emniyetin incelemelerine göre Birkan Ç.'nin elindeki tabancayla oynaması sonucu kazanın gerçekleştiği belirlendi.

Bu Olaydan Çıkarılacak Dersler Nelerdir?

Bu trajik olay, silahların ne kadar tehlikeli olduğunu ve oyuncak olmadığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Silah bulunduran kişilerin gerekli eğitimi almadan ve gerekli güvenlik önlemlerini almadan asla silahla oynamamaları gerekiyor.

Silahı ateşleyen Birkan Ç.

EditörEditör