GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 11:08

Şanlı takımı uyardı! Rehavete YER YOK

Tuncay Şanlı yönetiminde bir türlü ilk üçü göremeyen Sakaryaspor, tüm umudunu bu haftaya bıraktı.

Şanlı takımı uyardı! Rehavete YER YOK

Bakıyor

Yeşil-Siyahlılar, Pazar günü yapacağı Altay maçına final gözü ile bakıyor. Haftanın açılış maçında Kocaelispor’un puan kaybetmesini bekleyen trendyol 1.inci lig temsilcimiz, Altay’ı yenip ligin 27’inci haftasını üçüncü olarak kapatmak istiyor.

 

Milli ara

Pazar günkü maçı alıp milli araya galibiyet ile çıkmak isteyen Yeşil-Siyahlılar, kritik maçın provasını bugün yapacak. Milli ara öncesinde Altay’ı mağlup edip hem kendi hem de Göztepe taraftarlarının isteğini yerine getirmek isteyen Tuncay Şanlı’nın öğrencileri taktik idmanını yarın yapacak.

 

Önemli

Rakibin yaralı bir aslan gibi saldıracağını söyleyen Teknik Direktör Tuncay Şanlı;” Bu maç hata affetmez, rehavete kapılırsak bedelini ağır öderiz, çünkü Altay lige tutunmak için her yolu deneyecektir ancak biz çok dikkatli olup tahriklere kapılmamalıyız” diyerek takımı uyardı.

 

Tam kadro

Sakaryaspor hazırlıklarına tam kadro devam ediyor. Manisa maçında Kırmızı kart gören ve Adana maçında oynayamayan Kaptan Burak’ın da oldukça iyi gözüktüğü antrenmanlar istekli ve neşeli geçiyor. Teknik Direktör Şanlı;” İdmanda ki motivasyonu sahaya taşımak ta kararlıyız” dedi.

EditörEditör