GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 11:34

Şanlıurfa maçı düğümü çözer

Ligde kalan 7 maçın tamamını kazanmak isteyen Sakaryaspor’da moraller iyi. Milli takım arasına Altay galibiyeti ile çıkan Yeşil-Siyahlılar, izin dönüşünde yoluna kaldığı yerden devam edecek.

Şanlıurfa maçı düğümü çözer

Oturdu

Altay galibiyeti ile üçüncülük koltuğuna oturan Sakaryaspor, beşli yarışın kazananı oldu. Kocaelispor’un yenilmesi ile geçici olarak üçüncülük koltuğuna oturan Çorumspor’un elinden tahtı teslim alan Sakaryaspor, Şanlıurfa deplasmanına sıralamadaki yerini korumak için gidecek.

 

Yarışta

Eyüpspor’un şampiyonluğuna kesin gözü ile bakıldığı 1.ligde, İkinci olan Göztepe’yi yakalamaya çalışan Yeşil-Siyahlılar ile birlikte Çorumspor, Kocaelispor, Bodrum FK ve Boluspor’da aynı yarışın içerisinde yer alıyor. 5 takım arasında ki düğüm ise 28.nci hafta maçlarından sonra şekillenecek.

 

Nisan'da

Sakaryaspor, ligde ki 28’inci maçını 2 Nisan Salı günü Şanlıurfa deplasmanında yapacak. Bu maçın hazırlıkları futbolcuların izin dönüşünde başlayacak. Şanlıurfaspor maçına final karşılaşması gözü ile bakan Yeşil-Siyahlılar, sahaya diğer rakiplerini şok etmek için çıkacak.

 

Sahalara döndü

Sezon başında ki performansından uzaklaşan ve bir süre yedek kalan Bülent Cevahir, Altay maçında sahaya ilk on bir de çıktı. Tecrübeli futbolcu güzel mücadele ettiği maçtan sonra ailesi ile bu görüntüyü verdi.

 

İkinci yarıda oyuna girdi

Savunma da ki yerini Çağlayan Menderes’e kaptıran ve maçlara yedekler arasında çıkan Erdi Dikmen 78’inci dakika da Çağlayan ile yer değiştirdi ve oyuna dahil oldu.

 

Ailesi ile poz verdi

78’inci dakika da oyuna dahil olan ve mücadelesi ile kaptırdığı yerini geri almaya çalışan Erdi Dikmen, maçtan sonra galibiyet sevincini ailesi ile birlikte paylaştı.

EditörEditör