YEREL
Giriş Tarihi : 04-10-2023 11:30   Güncelleme : 04-10-2023 11:37

Sapanca Belediyesi’nden yüzme yarışı etkinliği

Sapanca Belediyesi, Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzunda 6- 12 yaş arası yüzme bilen çocuklar için yüzme yarışı etkinliği düzenliyor.

Sapanca Belediyesi’nden yüzme yarışı etkinliği

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Su sporları çocuklarımız için çok önemli. Üstelik yüzmenin sadece fiziksel faydaları yok, psikolojik olarak da oldukça faydalı bir spor. Bu sebeple yüzme sporuna gönül veren çocuklarımızı düzenlemiş olduğumuz Sapanca Belediyesi Yüzme Yarışı etkinliğine davet ediyorum. Bu ve bunun gibi etkinliklerle inanıyorum ki yüzme bilmeyen çocuklarımız içinde bir teşvik olacaktır. Belediye bünyesindeki yazın açık kışın ise kapalı havuzumuz da çocuklarımız kış aylarında da faydalanabilmekteler. İnanıyorum içlerinden çok iyi yüzücüler çıkacaktır. Yarışamaya katılacak tüm yavrularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 21 Ekim Cumartesi günü saat 10:00 da Sapanca Belediyesi Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzunda 6 ve 12 yaş arasında düzenlenecek olan yüzme yarışı etkinliğine katılacak olanların, veli muvafakat namesi zorunlu olup müracaatların Sapanca Belediyesi Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzuna 12 Ekim Perşembe gününe kadar yapılması gerektiği bilgisi verildi.

AdminAdmin