YEREL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 10:38

Sapanca Gençlikspor'un tadı yok

3.Lig'de tam bir hayal kırıklığı yaratan temsilcimiz Sapanca Gençlikspor erken dibe vurdu. Silifke deplasmanından da boynu bükük ayrılan Yeşil-Beyazlı ekip 12.haftada 8'inci yenilgisini aldı. Kan değişimin kaçınılmaz olduğu ve Balkaya ile her an yolların ayrılabileceği konuşuluyor.

Sapanca Gençlikspor'un tadı yok

SAPANCA AĞIR HASARLI

TFF 3.Lig 2.Grup'ta ilimizi temsil eden Sapanca Gençlikspor, 2023-2024 sezonundaki kötü gidişata tüm hızıyla devam ediyor. Asım Balkaya yönetiminde sezona üst sıralar parolasıyla başlayan ve kulüp tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Yeşil-Beyazlılar, 3.Lig'de bekleneni veremedi ve istediğini bulamadı. Geçtiğimiz hafta sonu Silifke deplasmanına mutlak puan ya da puanlar için giden ve üst üste ikinci galibiyetini almak isteyen Sapanca Gençlik, 2-1'lik mağlubiyeti önleyemedi. Yeşil-beyazlıların, Mersin deplasmanında oynadığı futbolla vasatı aşamadığı öğrenildi.  

HARAMİLER TEPKİLİ

Sekiz mağlubiyetle ligin en çok mağlup olan ve 24 golle kalesinde en çok gol gören takımı olan Yeşil-Beyazlı ekip 10 puanla sondan ikinci sırada bulunuyor. 12'inci maçında 8'inci mağlubiyetini alan Sapanca Gençlikspor Silifke mağlubiyetiyle 12 maçta 26 puan kaybetti.Yeşil beyazlı renklere gönül veren Haramiler Taraftar Grubu kulüp başkanı ve yönetim kurulunun bir an önce teknik patron Asım Balkaya ile yollarını ayırması ve takımın başına Sapanca'yı ve kulübün içini iyi bilen bir teknik adamın getirilmesi bekleniyor. Belediye destekli takımın lig de ortaya koymuş olduğu tablonun kulübe inanılmaz destekler veren belediye başkanı Özcan Özen'i de üzdüğü gelen bilgiler arasında.  

AdminAdmin