YEREL
Giriş Tarihi : 07-12-2023 16:24

Sapanca'da 2 kişinin vurulduğu kanlı olayda yeni gelişme!

Sapanca ilçesinde bir tekel bayi önünde 2 kişinin vurulduğu olayda yeni gelişme yaşandı. Polisin her yerde aradığı saldırgan, karakola giderek teslim oldu.

Sapanca'da 2 kişinin vurulduğu kanlı olayda yeni gelişme!

Olay, 3 Aralık Pazar günü gece saatlerinde Uzunkum Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan bir dükkanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha öncesinden husumet bulunduğu öğrenilen Ş.C. (43) ve M.T. (38) bir iş yerinin önünde karşılaştı.

Taraflar arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Kavgaya dönüşen olay esnasında Ş.C. tabanca ile M.T.’e ateş etti. Tabancadan çıkan mermiler M.T. ile kavgayı ayırmak isteyen M.B.’e isabet etti. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan M.B.’nin kendi imkanları ile hastaneye gittiği öğrenilirken, M.T. ise sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Yaralıların hastanedeki tedavisi devam ederken, olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Olayın ardından kayıplara karışan ve polis tarafından her yerde aranan saldırgan S.Ç., Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. S.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

AdminAdmin