SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:24

Sapanca'da İYİ Parti Heyecanı: "Güneş 1 Nisan'da Doğacak!"

Sapanca'da düzenlenen "Büyük Sapanca Mitingi"nde binlerce vatandaş İYİ Parti'ye coşkuyla destek verdi. Mitingde konuşan İYİ Parti Büyükşehir Adayı Selçuk Kılıçaslan, "Allah'ın izniyle 1 Nisan günü Sapanca'da İYİ'lerin güneşi doğacak" dedi.

Sapanca'da İYİ Parti Heyecanı:

Sapanca'da İYİ Parti rüzgarı esti. Büyükşehir Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl Başkanı Ahmet Uçak, Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç, Alpaslan Kılıç ve meclis üyesi adaylarının katıldığı "Büyük Sapanca Mitingi"ne binlerce vatandaş katıldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği mitingde, "Cumhuriyet kadını değerlidir", "Yaşamak güzeldir, yaşatmak daha da güzeldir", "Güçlü kadınlar, güzel yarınlar" pankartları dikkat çekti.

Yoğun İlgi ve Destek:

Meşaleler, pankartlar ve bayraklar eşliğinde coşkuyla karşılanan İYİ Parti heyeti, Sapanca'nın kararını verdiğini ve İYİ Parti'ye büyük destek verdiğini gördü. Mitingde konuşan İl Başkanı Ahmet Uçak, "Bu kalabalık bazılarının uykularını kaçırır. 2 gün uyuyamayacaklar. Sapanca'ya da bu yakışır." dedi.

"Sapanca'da Güneş Doğacak":

Büyükşehir Adayı Selçuk Kılıçaslan, Sapanca'nın İYİ Parti'ye desteğini övgüye değer bulduğunu belirterek, "Bu büyük ilgi karşısında konuşmak güç. Sakarya'nın özetini Sapanca'da görüyoruz. Senem Başkanımız kadının gücünü herkese gösterecek ve Sapanca'da güneşin yeniden doğmasını sağlayacak. Sapanca EN İYİSİ'nde kararlı. Bu yüzden 31 Mart günü sandıkta gereken cevabı verecek ve hak ettiği değeri görmeye başlayacak. Allah'ın izniyle 1 Nisan günü Sapanca'da İYİ'lerin güneşi doğacak." dedi.

"İYİ Belediyecilik Bayrağı Devralacak":

Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç ise, "Yaklaşık 2 aydır sahadayız. Teşkilatımızla birlikte Sapanca'mızın bütün cadde ve sokaklarını karış karış gezdik. Esnaf ve vatandaşımızın dertlerini dinledik ve bir kez daha anladık ki, tüm bu sorunlar ancak İYİ Belediyecilik ile çözüme kavuşur. Bizler de bu amaçla hayırlı bir yola çıktık. İnşallah sizlerin desteğiyle Sapanca'mızda İYİ Belediyecilik bayrağı devralacak." diye konuştu.

EditörEditör