YEREL
Giriş Tarihi : 31-10-2023 16:09

Sapanca’da Kamp ve Off-Road nefesleri kesti

Sapanca Off-Road Kulübü, rahmetli Yunus Yılmaz'ın anısına düzenlediği etkinlik büyük katılımla sona erdi. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinlik, Marmara bölgesinin sayılı yaylarından biri olan Soğucak Yaylası'nda düzenlendi. Etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından off-road ve doğa tutkunları katıldı.

Sapanca’da Kamp ve Off-Road nefesleri kesti

Sapanca Off-Road Kulübü Başkanı Gökhan Özyazıcı, Etkinliği kulüp üyemiz rahmetli Yunus Yılmaz'ın anısına düzenlediklerini belirtti ve “Etkinliğimize Türkiye’nin bir çok ilinden yoğun katılım oldu. Bu etkinlik, rahmetli Yunus Yılmaz'ın anısını yaşatmanın yanı sıra, Sapanca'nın doğal güzelliklerini ve off-road tutkunlarının heyecanını bir araya getirerek unutulmaz bir hafta sonu sunmuş olduk, Programımıza bizlere destek olan, başta Kaymakamımız Abdurrezak Canpolat'a, yarış organizasyonunda her türlü yardımı sağlayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan’a, kamp alanında 3 gün boyunca güvenliğimizi sağlayan Jandarma Komutanı Ahmet Gökkaya, Sapanca Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan'a ve Karakol Komutanı Yasin Tayanç'a, Orman İşletme Şefi Eda Özdoğan’a YAYDER Başkanı Ömer Turan’a, organizasyonda görev alan kulüp üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum’ ifadelerinde bulundu.

Etkinlik boyunca katılımcılar doğanın tadını çıkarırken, off-road tutkunları da araçlarıyla zorlu parkurlarda adrenalin dolu anlar yaşadılar. Sapanca Kamp ve Off-Road Şenliklerine katılan, katılımcıların iki gün boyunca unutulmaz anılar biriktirdiler ve Sapanca'nın doğal güzelliklerini keşfettikleri bir organizasyon olarak hafızalarında yer aldı. İki gün süren şenlikler birbirinden heyecanlı gösterilerle izleyenlere aksiyon dolu anlar yaşattı.Sapanca’da Kamp ve Off-Road Nefesleri Kesti5

AdminAdmin