YEREL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 15:09

Sapanca’da Türk Halk Müziği Konseri 17 Ocak’ta

Sapanca Belediyesi, Sapanca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 17 Ocak Çarşamba günü, Saat 20.00’de Turizm Fakültesi salonunda ücretsiz olarak Türk Halk Müziği Konseri düzenlenecek.

Sapanca’da Türk Halk Müziği Konseri 17 Ocak’ta

Konser, Yusuf Berke Bostancı şefliğinde gerçekleşecek ve Anadolu’nun en sevilen halk müziği eserleri seslendirilecek. Konserde, Kütahya’nın Pınarları Akışır, Anlatmam Derdimi Dertsiz İnsana, Ey Şahin Bakışlım, Kırklar Dağının Düzü, Derdim Çoktur Hangisine Yanayım, Altın Yüzüğüm Kırıldı, Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var, Deniz Dalgasız Olmaz, Ağasar’ın Balını, Alaysım Elin Elime, Urfa’nın Etrafı, Garip Bir Kuşdu Gönlüm, Bitlis’in Önünde Bağlar Hanımey, Elinde Oya Gidiyor Toya, Ay Oğlan Tatar mısın? ve Ayna Çaktım Yüzüne gibi eserler yer alacak.

Türk Halk Müziği Korosu konseri - Sapanca Halk Eğitimi Merkezi

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, konser için yaptığı açıklamada, “Sapanca İlçesi’nin güzel doğasından alınan ilhamla kültürel ve sanatsal konulardaki projeleri her fırsatta hayata geçirmeye çalışan belediyeyiz. Kültürel konulardaki çalışmalarda Sapanca İlçesi adına çıtayı daima daha yükseğe çıkartmayı hedefliyoruz. Dinleyenlerin keyifli dakikalar yaşayacağı ve Anadolu’nun esintilerinin olacağı konsere tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Konser, tüm halka ücretsiz olarak açık olacak.

AdminAdmin