GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2024 12:53

Sapanca’nın STK’ları SASKİ’yi ziyaret etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Yiğit Turan’ı Sapanca’nın önemli sivil toplum kuruluşları makamında ziyaret etti.

Sapanca’nın STK’ları SASKİ’yi ziyaret etti

Sapanca Sivil Toplum Platformu, Sapanca İlçe Muhtarlar Derneği, Sapanca Engelliler Derneği, Sapanca Esnaf Odası, Sapanca Ziraat Odası, Sapanca Şoförler ve Otomobilciler  Odası, SAVİBU, KIRÇEV, Sapanca Yayla Derneği, SOFDER ve ilçenin ileri gelenlerinden oluşan bir heyet SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında heyet adına ortak bir açıklama yapan kısa adı SAVİBU olan Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam, “Sapanca Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımıza ve belediye personelimize görevlerinde başarılar dileriz. Programımın devamında SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan’ı ziyaret ederek ilçemizin genel durumu, yapılması planlan projeler ile istişare imkanımız oldu. SASKİ genel müdürümüze ve kurum çalışanlarına bugüne kadar verdiği hizmetler için teşekkür eder, önümüzdeki süreçteki çalışmalarında kolaylıklar dileriz” dedi.

AdminAdmin