YEREL
Giriş Tarihi : 01-03-2024 15:55

Sarı Gece Döneri, Adapazarı Yeni Cami'de Hizmete Başladı

Adapazarı Yeni Cami bölgesinde faaliyete geçen Sarı Gece Döneri, son ayların popüler akını olan "Gece Döneri" konseptini şehre getirdi. Genç iş insanı İlkay Sarı'nın sahibi olduğu Sarı Açık Büfe'deki açılış törenine şehrin önde gelen isimleri ve basın mensupları katıldı.

Sarı Gece Döneri, Adapazarı Yeni Cami'de Hizmete Başladı

Şehrin kalbinde hizmet veren Sarı Gece Döneri, Sakarya'da oldukça popüler olan ve akşam saat 20.00'den sonra hizmet vermeye başlayan bir konsepti temsil ediyor.

Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı gibi önemli isimler ve gazeteciler katıldı. İş insanı İlkay Sarı, konuşmasında Sarı Açık Büfe'nin uzun yıllardır aperatif ve pilav üstü konseptinde hizmet verdiğini belirterek, gece döneri konseptiyle de Sakaryalılarla buluşacaklarını ifade etti. Sarı, gece dönerini Atatürk Bulvarı'nın Yeni Cami kesiminde hijyenik, ekonomik ve güleryüzlü bir hizmetle sunacaklarını vurguladı.

36E2F765 565B 4B43 Abe3 8Cffd87Ba270

Açılışta Oktay Sarı'nın da misafirlerle yakından ilgilendiği ve "bu gece şunu anladım ki biz gerçekten güzel dostlar biriktirmişiz" dediği belirtildi. Programa katılan Ali İhsan Yavuz ve Yunus Tever ise işletmeye hayırlı işler dileyerek yeni konseptlerinin başarılı olması temennisinde bulundu.

Akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden açılış etkinliğinde basın mensupları, bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Gazeteci Günay Yazıcıoğlu'nun seslendirdiği şarkılarla gönüllerde güzel anılar oluşturuldu.

Ebf31Bc4 6F68 4E4F A48B 6Cab5933Ece9

EditörEditör