Asayiş
Giriş Tarihi : 30-01-2024 18:38

Sarıyer'de gazinoda kıskançlık cinayeti: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Sarıyer'de bir gazinoda çalışan kadını başkasıyla gören adam, kıskançlık krizine girdi ve masada oturan 2 genci silahla vurdu. Saldırıda 1 genç hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Sarıyer'de gazinoda kıskançlık cinayeti: 1 ölü, 1 yaralı

Gece saatlerinde Sarıyer Huzur Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir süredir gazinoya gelen Yusuf H., burada çalışan Burcu S. ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Yine gazinoya giden Yusuf H., bir süre eğlendikten sonra mekanın üst katına çıktı. Gönül ilişkisi yaşadığı Burcu S.nin iki gencin masasında olduğunu görünce çılgına döndü.

Sarıyer'de Gazinoda Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Yusuf H.'nin Burcu S. ile tartışması üzerine masada oturan 22 yaşındaki Y.D. ve 28 yaşındaki Ömer Danış araya girdi. Yusuf H., silahını çekerek amca çocukları olan Ömer Danış ve Y.D.'ye kurşun yağdırdı. Ömer Danış göğsünden, Y.D. ise sırtından ve karnından ağır şekilde yaralandı.

Saldırgan, gazinodan çıkarak kaçarken, mekandakiler ise yaralıları taksiyle Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Ömer Danış hayatını kaybetti. Y.D.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Sarıyer'de Gazinoda Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ömer Danış'in cenazesi Arnavutköy'de cenaze namazının kılınmasının ardından uçakla memleketi Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gönderildi.

Polis, kaçan şüpheli Yusuf H.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

EditörEditör