GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 14:25

SASİAD'dan Ramazan Bayramı Mesajı:

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tamer Birlik, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

SASİAD'dan Ramazan Bayramı Mesajı:

Mesajında bayramların birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu belirten Birlik, bayramın insanlığa tüm dünyada barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Bayramların tüm ailenin bir araya geldiği özel günler olduğunu ifade eden Birlik, şunları söyledi: "Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız."

Birlik, mesajının sonunda bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu bir dünya dileğiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramınızı kutladığını ve sağlıklı günler dilediğini belirtti.

AdminAdmin