GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 14:47

SATSO 28. Meslek Komitesi Emlak Sektörünün Sesi Oldu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyet gösteren 28. Meslek Komitesi, emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcisi üyeleriyle bir araya gelerek sektörün sorunlarını tartıştı.

SATSO 28. Meslek Komitesi Emlak Sektörünün Sesi Oldu

Toplantıda SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, 28. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Demir, Başkan Yardımcısı Fahri Ertaş, Meclis Üyeleri Serap Yılmaz ve Ahmet Karapekmez ile Komite Üyeleri Hakan Genç ve İrfan Atış da hazır bulundu.

Erdem Ercan: "Emlak Sektörünün Sorunlarının Farkındayız"

Komite Başkanı Mehmet Demir'in açılış konuşmasının ardından söz alan Erdem Ercan, SATSO'nun her zaman üyelerinin yanında olduğunu ve sorunların çözümü için çalıştığını vurguladı.

Ercan, "Emlak ve gayrimenkul sektörümüz şehrimizde sürekli canlı kalan, yükselişini sürdüren önemli bir sektör. Özellikle pandemi sonrasında hammadde fiyatlarındaki ve faiz oranlarındaki artışlar, konut arzının düşüklüğü, arazi metrekare fiyatlarındaki yükseliş, kira fiyatlarındaki artış, sektörü ciddi anlamda sıkıntıya soktu. İlimiz özelinde de bu sorunları hepiniz fazlasıyla yaşıyorsunuz." dedi.

SATSO 28. Meslek Komitesi emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcisi üyeleriyle sorunları tartıştı

Sektör Temsilcileri Sorunları Dile Getirdi

Toplantıda söz alan komite üyeleri ve sektör temsilcileri de sektörün sorunlarını dile getirerek çözüm önerileri sundular.

EditörEditör