GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-01-2024 15:04

SATSO Meclis Üyesi Ali Faik Tantan'ın Ardından Yapılan Sevgi Dolu Veda

Tantan'ın cenazesi, öğle namazını müteakip Cami-i Cedid Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kuruçeşme aile kabristanlığına defnedildi. Ali Faik Tantan, sevenleri ve iş dünyasındaki dostları tarafından sevgi dolu bir veda ile anıldı.

SATSO Meclis Üyesi Ali Faik Tantan'ın Ardından Yapılan Sevgi Dolu Veda

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclis Üyesi Ali Faik Tantan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirerek son yolculuğuna uğurlandı. 57 yaşındaki Tantan, üç çocuk babası olarak biliniyordu ve bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. İstanbul'da geçirdiği ameliyatın ardından Sakarya'daki Adatıp Hastanesi'nde tedavi gören Tantan'ın durumu maalesef ağırlaştı, ve dün akşam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erheh-12

Tantan'ın vefat haberi, ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Sakarya iş dünyasında derin üzüntü yarattı. SATSO Meclis Üyesi Ali Faik Tantan için Sapanca ilçesindeki Cami-i Cedid Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine eski İçişleri Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan, Sapanca Kaymakamı, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ve birçok iş, siyaset, spor, sanayi temsilcisi ile STK ve siyasi partilerden çok sayıda isim katıldı.

EditörEditör