SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 14:47

SATSO Meclisinin Onur Konuğu SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al Oldu"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Erdem Ercan'ın yönetiminde, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin katılımıyla Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu özel toplantının onur konuğu ise Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al oldu.

SATSO Meclisinin Onur Konuğu SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al Oldu

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, konuşmasında Rektör Prof. Dr. Hamza Al'a katılımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın şehrin ve bölgenin önde gelen meslek örgütlerinden biri olarak, iş dünyasına sundukları hizmetlerin yanı sıra akademik ve bilimsel katkının ekonomik yapıyı güçlendiren önemli bir unsur olduğunu vurguladı. Ercan, üniversite-sanayi iş birliğinin şehir için kritik bir rol oynadığını belirtti.

SATSO Başkanından yeni Rektör'e ziyaret - NetGaste

Rektör Prof. Dr. Hamza Al ise konuşmasında, üniversite olarak kısa vadeli hedeflerini açıkladı. Sakarya Üniversitesi'nin ilk 20 üniversite arasında yer almayı ve araştırma üniversitesi olmayı hedeflediğini söyledi. Ayrıca, üniversitenin şehirle, iş dünyası ile, sivil toplum kuruluşları ile iletişimini sürdürerek gelişimin önemli bir sac ayağını oluşturduğunu ifade etti.

Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ tarafından günün anlamına yönelik Rektör Prof. Dr. Hamza Al'a plaket takdim edildi.

EditörEditör