GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 17:33

SATSO Müteahhitlik Komitesi, altyapı yatırımları için kurumlarla görüştü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Müteahhitlik Faaliyetleri sektör grubu temsilcisi 34. Meslek Komitesi, bir dizi kurum/kuruluş ziyareti gerçekleştirerek üyelerinin sorun ve taleplerini iletti.

SATSO Müteahhitlik Komitesi, altyapı yatırımları için kurumlarla görüştü

Komite Başkanı Ahmet Haldızoğlu, Başkan Yardımcısı Enes Zengin, Komite Üyeleri Hakan Arslan ve Coşar Tok ile meslek grubu temsilcileri Ali Çelik ve Kerem Gümrükçü; SEDAŞ, SASKİ, Türk Telekom ve AGDAŞ ziyaretleri gerçekleştirerek bina inşası sürecinde alt ve üst yapı çalışmaları, üyelerinin ve bina sahibi tüketicilerin yaşadığı sıkıntı ve talepleri iletirken süreçlerin işleyişine yönelik talep ve önerilerini dile getirdiler.

34Mk 20240112 Agdaş Ziyareti (1)

Ziyaretlerde, elektrik yatırımları ve bağlantıları, kanalizasyon altyapı yatırımları, fiber altyapı ve binalar için port yatırımı, yeni doğalgaz altyapı yatırımları gibi konular ele alındı.

34Mk Türktelekom

Komite Başkanı Ahmet Haldızoğlu, ziyaretlerin verimli geçtiğini belirterek, "Sektörümüz için hayırlar getirmesini diliyorum. Kurum müdürlerimize ve temsilcilerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

AdminAdmin