GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-04-2024 13:34

SAÜ Tıp'da bayrak değişimi

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni dekanı Genel Cerrahi AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Altıntoprak oldu. Prof. Dr. Karabay düzenlenen törenle görevi devretti.

SAÜ Tıp'da bayrak değişimi

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni dekanı Genel Cerrahi AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Altıntoprak oldu. Tıp Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirilen törene dekan Prof. Dr. Fatih Altıntoprak ve eşi Arzu Altıntoprak, eski dekan Prof. Dr. Oğuz Karabay, dönem dekan yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Emin Büyükokuroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Uçar, Başkoordinatör Prof. Dr. Mustafa İhsan Uslan, fakülte sekreteri Kerim İsen ve idari personel katıldı.

 

BAYRAK DEĞİŞİMİ


Prof. Dr. Oğuz Karabay yaptığı kısa konuşmada “Bu bir bayrak değişimi yeni gelen arkadaşımızın daha güzel hizmetler yapacağını ve fakültemizi daha iyi bir yere getireceğini umuyorum. Bu kutsal yolculukta kendisine başarılar diliyor ve her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum” dedi. Dekan Prof. Dr. Fatih Altıntoprak ise bugüne kadar fakülte için yaptığı özverili ve güzel çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Oğuz Kadabay'a teşekkür etti.

AdminAdmin