GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-02-2024 13:06

SAÜ Türk Kadın Akademisyenler Derneği'nden TKB'ye Ziyaret: 100. Yıl Kutlaması!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Türk Kadın Akademisyenler Derneği (TÜKAD) üyeleri, 100. yıl dönümünü kutlamak için Türk Kadınlar Birliği'ni (TKB) ziyaret etti. Ziyarette SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Sima Nart, TÜRKKAB Sakarya Temsilcisi Şule Erturk Anıklı ve Doç. Dr. Dilara Uslu da yer aldı.

SAÜ Türk Kadın Akademisyenler Derneği'nden TKB'ye Ziyaret: 100. Yıl Kutlaması!

Sakarya Üniversitesi Türk Kadın Akademisyenler Derneği (TÜKAD), 100. yıl dönümünü kutlamak için Türk Kadınlar Birliği'ni (TKB) ziyaret etti. Ziyarette SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Sima Nart, TÜRKKAB Sakarya Temsilcisi Şule Erturk Anıklı ve Doç. Dr. Dilara Uslu da yer aldı. Ziyaret sırasında TKB'nin geçmişi ve çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. SAÜ TÜKAD'ın çalışmaları ve gelecekteki planları da görüşüldü. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Anlamlı Ziyaret

SAÜ TÜKAD üyeleri, TKB'nin tarihi binasında gerçekleştirilen ziyarette, TKB'nin geçmişi ve çalışmaları hakkında bilgi edindi. TKB'nin 100 yıllık köklü geçmişi ve kadın hakları için yaptığı çalışmalar SAÜ TÜKAD üyeleri tarafından takdirle karşılandı.

Geleceğe Dair Planlar Paylaşıldı

Ziyaret sırasında SAÜ TÜKAD'ın çalışmaları ve gelecekteki planları da TKB ile paylaşıldı. Her iki kurum da kadınların akademide ve toplumda daha fazla yer alması için iş birliği yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Hatıra Fotoğrafı ile Son

Ziyaret, SAÜ TÜKAD üyelerinin TKB'ye hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi ve gelecekteki iş birlikleri için görüşmeler yapıldı.

7B7Aa8F1 6F9A 47A0 9006 C0E20E0Bf6Dd

EditörEditör