Grup maçları boyunca yalnızca beş gol yiyen SEAH, bu gollerin ikisini penaltılardan kalesinde gördü. Kaleci Batuhan güven verirken, savunmada Bilal Beşiroğlu, Mert İlter, Halil Mut ve Salih Derin gösterdikleri mücadeleyle ön plana çıkan isimler oldu.
Takım kaptanı Halil Mut, finallerin artık bambaşka bir atmosferde oynandığını vurguladı. “Bu aşamada favori takım yok. Herkes en iyi performansını sergiliyor. Finale çıkmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız,” dedi.
Antrenör Hakan Aksakal ise takımın mental olarak güçlü durumda olduğunu belirtti. “SEAH takımı olarak çeyrek finale hazırız. Psikolojik olarak iyi durumdayız, rakiplerimize hazır geliyoruz,” diyerek iddialı konuştu.
Takım başkanı Mehmet Çakmak da kenetlenmiş bir takıma sahip olduklarını belirterek destek çağrısında bulundu. “Hedefimiz final. Takım olarak hazırız ama bu tek başına yetmez. Tüm SEAH çalışanlarımızı tribünlere bekliyoruz. Seyirci desteği bizim için çok önemli,” dedi.
SEAH futbol takımı, çeyrek finalde de aynı disiplin ve kararlılıkla sahada olmayı hedefliyor. Tüm gözler şimdi bir sonraki maçta!




























