GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 18:03

Seçil Erzan 4. Kez Hakim Karşısında! Yengesiyle Ters Düştü

Bugün İstanbul'da görülen ''Yüksek karlı gizli fon'' adıyla bilinen dolandırıcılık davasında, Seçil Erzan 4. kez hakim karşısına çıktı. Duruşma sırasında Seçil Erzan'ın yengesi ifade verirken, Erzan'ın yengesi tarafından söylenen bir cümle duruşmayı hareketlendirdi.

Seçil Erzan 4. Kez Hakim Karşısında! Yengesiyle Ters Düştü

Yengesi, ''Darbedildiğini görmedim ama kuzenleri tarafından sözlü şiddet gördüm'' ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine Seçil Erzan, yengesine ''Doğruyu söyle'' diyerek uyardı.

Duruşma, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşti. Tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük, tutuksuz sanıklardan Nazlı Can, Asiye Öztürk ve Atilla Yörük ile birlikte mahkemeye getirildi. Tanık olarak ifade veren Seçil Erzan'ın yengesi, evde yaşananları anlattı. Ancak Seçil Erzan, yengesinin ifadelerine itiraz ederek ''Doğruyu söyle'' dedi.

Diğer tanıklar da duruşmada önemli ifadelerde bulundu. Tanık Çevik Çeviker, bankanın dışında Ali ve Atilla Yörük'e para teslim edildiğini belirtirken, avukatlar tarafından sorulan sorular salonda tartışmalara yol açtı.

Seçil Erzan hakkında iddianamede ''özel belgede sahtecilik'' ve ''nitelikli dolandırıcılık'' suçlarından 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor. İddianamede, Erzan'ın bir bankada çalıştığı ve müştekilere yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor. Mahkeme süreci devam ediyor.

EditörEditör