SPOR
Giriş Tarihi : 08-03-2024 18:11

Seçil Erzan Davasında Futbolcuların Şaşırtıcı İtirafları!

Bugün, "yüksek karlı gizli fon" adıyla anılan dolandırıcılık davasında dördüncü kez hakim karşısına çıkan Seçil Erzan'a ilişkin önemli gelişmeler yaşandı. Duruşmada para kaptıran Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera, müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Seçil Erzan Davasında Futbolcuların Şaşırtıcı İtirafları!

Mahkeme başkanı, futbolculara bankaya neden Fatih Terim ile gittiklerini sordu. Belözoğlu'nun "Hamilik yapması içindi" yanıtı üzerine Turan, "Fatih Hoca büyüğümüzdür, hamimizdir" şeklinde konuştu.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, müştekiler Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera ilk kez beyan verdi. Erzan'ın yönettiği dolandırıcılık davasıyla ilgili, futbolcuların ifadeleri dikkat çekti. Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera'nın müşteki sıfatıyla duruşmada yer almaları, davaya ilgiyi artırdı.

Mahkeme başkanı, Seçil Erzan davasında futbolculara açık açık sordu: Bankaya neden Fatih Terim ile gittiniz?

Mahkeme başkanının sorduğu kritik soru üzerine Belözoğlu'nun verdiği yanıt, dikkatleri üzerine çekti. Turan'ın ise Fatih Terim'e olan saygısını dile getirdiği ifadeler, tartışma yarattı.

Bu gelişmelerin ardından, davaya ilişkin raporlar ve iddianamelerin detayları da yeniden gündeme taşındı. Erzan hakkında 252 yıla kadar hapis cezası istenirken, iddianamede ayrıntılı bilgilere yer verildi. Sanığın yöntemleri ve müştekilere yönelik dolandırıcılık faaliyetleri, davaya ilişkin önemli belgeler arasında yer aldı.

Mahkeme başkanı, Seçil Erzan davasında futbolculara açık açık sordu: Bankaya neden Fatih Terim ile gittiniz?Mahkeme başkanı, Seçil Erzan davasında futbolculara açık açık sordu: Bankaya neden Fatih Terim ile gittiniz?

EditörEditör