GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2023 10:51

Seçil Erzan, Nihal ve Bahar Candan ile 3 kişilik koğuşa alındı

Hayali fon yaratarak futbolcu ve iş insanları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan güvenlik nedeniyle Silivri Cezaevi'ne nakledilerek örgüte üye olma ve gelirin aklanması suçundan tutuklanan Nihal ile Bahar Candan aynı koğuşa alındı.

Seçil Erzan, Nihal ve Bahar Candan ile 3 kişilik koğuşa alındı

Aralarında Fatih Terim, Buse Terim, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, futbolcular Arda Turan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Hakan Ateş, Muslera, Selçuk İnan gibi isimlerin yer aldığı 18 kişiyi yüksek getiri vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan, güvenlik nedeniyle Silivri Cezaevine nakledildi. Erzan'ın örgüte üye olma ve gelirin aklanması suçlamasıyla tutuklanan Nihal ile Bahar Candan kardeşler ile aynı koğuşa alındığı ileri sürüldü.

 

AYNI KOĞUŞU PAYLAŞACAKLAR

Başarılı gazeteci Lube Ayar, X hesabından yaptığı paylaşımda "Güvenilir kaynaklar, Bakırköy Kadın Cezaevi'nden güvenlik gerekçesiyle Silivri'ye nakledilen Seçil Erzan'ın Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte üç kişilik bir koğuşa yerleştirildiğini bildirdi" ifadelerini kullandı. Ayar'ın iddiasına resmi kaynaklardan henüz bir cevap gelmedi.

Candan kardeşlerin avukatı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Nihal ve Bahar'ın 2 kişilik koğuşta kaldıklarını, buzdolabı ile televizyonlarının da geldiğini söylemişti.

Seçil Erzan, Nihal ve Bahar Candan ile 3 kişilik koğuşa alındı

AdminAdmin