GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-01-2024 14:16

Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Seçil Erzan, aralarında Arda Turan, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmada, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük, tutuksuz sanıklar Nazlı Can, Asiye Öztürk ve Atilla Yörük hazır bulundu.

Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Ali Yörük, Seçil Erzan'ın yalan söylediğini ve kendisinden korkmadığını iddia etti. Müştekilerden Bülent Çeviker ve Mert Zeydanlı ise Seçil Erzan'dan şikayetçi olduklarını belirterek, davaya katılma talebinde bulundular.

Cumhuriyet savcısı, sanıkların ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep etti. Tutuklu sanıkların avukatları ise müvekkillerinin tahliyelerine karar verilmesini istedi.

Fon davasında Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi -  Gündem - Gazete Arena

Mahkeme, duruşmanın sabah 11'den beri devam ediyor olduğu, dinlenmemiş olan tanıkların dinlenmesini de dikkate alarak duruşmayı 15 Ocak Pazartesi tarihine erteledi. Mahkeme ayrıca, sanık Seçil Erzan ile Ali Yörük'ün tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

AdminAdmin