GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-02-2024 15:41

SEDAŞ'a Tepki Çığlığı: Camili Bölgesi'nde Kesintiye Isyan!

Adapazarı Camili Bölgesi'nde son bir aydır cumartesi ve pazar günleri 9-10 saati bulan elektrik kesintilerine isyan eden vatandaşlar SEDAŞ'ı protesto etti.

SEDAŞ'a Tepki Çığlığı: Camili Bölgesi'nde Kesintiye Isyan!

Elektrik Kesintileri Hayatları Zorlaştırıyor:

Yaklaşık 15-200 kişinin katıldığı eylemde, bozulan elektronik aletlerden, zorlaşan hayat şartlarına, çocukların tatilinin mahvolmasından, yanmayan kombiler nedeniyle yaşanan sağlık sorunlarına kadar birçok şikayet dile getirildi.

Ekran Görüntüsü 2024 02 04 142552

Yaşlı Hastalar Tehlike Altında:

Oksijen makinesine bağlı yaşlıların da elektrik kesintilerinden etkilendiğini söyleyen bölge halkı, SEDAŞ'ın duyarsızlığına tepki gösterdi.

SEDAŞ'tan Savunma Tepkilere Neden Oldu:

SEDAŞ'ın kesintilerin normal olduğunu savunan basın açıklaması ise tepkilere neden oldu. Eylemde SEDAŞ yetkililerinin bulunmaması da dikkat çekti.

Whatsapp Görsel 2024 02 04 Saat 14.10.01 606F7B69

Eylemcilerden Talepler:

Bölge halkı, sorunun müteahitten kaynaklanması halinde bir daha ihale verilmemesini, gerekli kontrolleri yapmayan SEDAŞ görevlilerinin görevden alınmasını ve kesintilerin son bulmasını talep etti.

Polis Teşekkür Aldı, Eylem Sakin Dağıldı:

Görevli polislere teşekkür eden bölge halkı, eylemlerinin kesintiler devam ettiği sürece devam edeceğini bildirerek sakin bir şekilde dağıldı.

EditörEditör